ADVOCAT HERÈNCIES CC

“La nostra missió és donar-li la millor solució de forma ràpida i segura”

EXPLIQUI’NS EL CAS

*Camps obligatoris

  A ADVOCAT HERÉNCIES CC El nostre equip d’advocats testamentaris amb més de 27 anys d’experiència sap que una bona planificació de l’herència pot ajudar a pagar menys despeses i impostos.

  Com advocats especialistes en herències tenim un profund coneixement dels aspectes legals i humans del l’litigi testamentari així com una gran capacitat per aconseguir acords mitjançant la visió de tots els angles.

  Tenim uns honoraris competitius i assequibles.

  Advocat herències CC home

  Serveis Advocat Herències CC

  Servei Advocats Online

  Una de les possibilitats a l’hora d’oferir els nostres serveis: tramitar testament, tramitar herència, impost de successions, herència legitima, etc… És bastant comú entre els nostres clients fer l’entrevista per telèfon o videoconferència, un cop tenim les dades necessàries les gestions són les mateixes que si ho féssim de forma presencial.

  La nostra Missió

  Advocat herències CC la nostra missió és gestionar l’herència d’un difunt de forma senzilla i àgil per als seus hereus. Si no sap com fer l’herència o com evitar pagar impostos innecessaris, si ha estat desheretat injustament o si la seva herència està en risc d’alguna altra manera, poseu-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem el seu minuciosament el cas.

  Sense tarifes ni costos per avançat.

  Els nostres honoraris són competitius i assequibles!