Herències advocats Serveis

Herències advocats tots els nostres serveis.

Serveis de testaments i herències

El nostre treball consisteix a gestionar la transmissió dels béns hereditaris d’un difunt de forma fàcil i àgil per als seus hereus, valorant totes les possibilitats per ajudar-lo a pagar menys despeses i impostos.  Portem 27 anys gestionant la planificació patrimonial de forma segura, demani’ns pressupost sense compromís.

Els nostres honoraris són competitius..

Herències advocats Serveis integrals

Servei Advocats Online

Una de les possibilitats a l’hora d’oferir els nostres serveis: tramitar testament, tramitar herència, impost de successions, etc… És bastant comú entre els nostres clients fer l’entrevista per telèfon o videoconferència, un cop tenim les dades necessàries les gestions són les mateixes que si ho féssim de forma presencial.

La nostra Missió

Advocat herències CC som advocats testamentaris i ens esforcem per oferir una representació legal compassiva o agressiva si cal fer-ho. Si no sap com fer l’herència o no sap com evitar pagar impostos innecessaris, s ha estat desheretat injustament, o si la seva herència està en risc d’alguna altra manera, mereix ser escoltat. Lluitarem per la veritat i pel que és just … Tot sense cap càrrec per avançat.

COMPROMÍS

Ens comprometem 100% amb els nostres clients fins a finalitzar el procés, la nostra missió és vetllar pels seus interessos.

TRANSPARÈNCIA TOTAL

Des del primer moment tenim una comunicació totalment transparent sobre el procés o gestió.

CONFIDENCIALITAT

La relació amb els nostres clients es basa en l’honestedat i la confidencialitat total.

EXPLIQUI’NS EL CAS

*Camps obligatoris

  Contacta’ns

  Expliqui’ns el seu cas amb els detalls que consideri més importants.
  Ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

  Oficina

  Carrer de Lleida, 40, bajos 2ª
  Sant Boi de Llobregat 08830
  Barcelona.