No és habitual però hi ha vegades que ens trobem amb el següent cas que comentem perquè ho tingueu en compte.

En l’herència declarem la vivenda

Gestionem una herència que incloïa entre d’altres, un terreny amb una edificació de tres plantes que no havia estat inscrita al registre de la propietat.
Els hereus, dos germans, es van espantar una mica al descobrir una possible irregularitat que els pogués afectar en el futur.
Per a tranquil·litat d’ells i d’aquells que estigueu en una circumstància similar us direm que, si la vostra construcció s’ajusta a la legalitat urbanística i han transcorregut més de 6 anys des de la finalització de l’obra, tenint en compte alguns requisits que regula la llei de l’ sòl per a la inscripció de l’obra nova antigues, aprofitar el moment de l’escriptura hereditària és molt rendible. Estalviareu una bona quantitat de diners en tràmits i disposareu de tota la documentació necessària perquè, si en un futur voleu o necessiteu vendre la vostra propietat immobiliària, aquesta sigui taxada correctament i el banc concedeixi sense problemes préstecs hipotecaris de la propietat.
Si el cas que us explico és similar a el vostre no dubteu a contactar amb nosaltres, davant de qualsevol dubte addicional. Estarem encantats d’ajudar-vos.